Hei alle sammen,
Nå har vi endelig åpnet for påmelding til vår svømmeskole igjen.
Vi har fortsatt noen ledige plasser på skilpadde, pingvin og selungekurset. Se www.tryggivann.no for å finne rett kurs for ditt barn, samt for påmelding.
Kursene starter søndag 22. august 2021. Denne kursrunden består av 8 søndager.
Vi må, av naturlige årsaker, gjøre noen endringer i forhold til tidligere. Disse endringene gjøres i samråd med kommuneoverlegen. Det er derfor viktig at dere leser det som står nedenfor før dere melder på deres barn for å være sikker på at dere er klar over endringene før dere kommer ut på kurset.
·        Ingen barn kan komme syke på kurs.
·        Alle barn må være over 110 cm høye.
Vi har ledige plasser på:
·        Skilpadde – kommer ferdig dusjet og dusjer hjemme (ikke tilgang til garderobe). Kun én voksen pr. barn på tribunen.
·        Pingvin – kommer ferdig dusjet og dusjer i garderoben på vei ut (får hjelp i garderoben av instruktører). Ingen foresatte på tribunen.
·        Selunger – kommer ferdig dusjet og dusjer i garderoben på vei ut (får hjelp i garderoben av instruktører). Ingen foresatte på tribunen.
·        Svømmedyktighet – kommer ferdig dusjet og dusjer i garderoben på vei ut (får hjelp i garderoben av instruktører). Ingen foresatte på tribunen.
 
Vi minner også om at dere kan bruke fritidskortet til Halden kommune på denne aktiviteten. Her kan dere få dekket kr 1.000,- av kursavgiften: https://www.halden.kommune.no/tjenester/samfunn-og-samskaping/frivillighetskoordinator/fritidskortet/
Vi gleder oss til å se dere igjen!
Vennlig hilsen alle oss på land og i vann.
Norges svømmeskole/HSK